Awkwafina a purtat o ținută TommyXZendaya la petrecerea cu ceai BAFTA

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță că actrița Awkwafina a purtat o ținută TommyXZendaya la petrecerea cu ceai BAFTA în Los Angeles.

Awkwafina a purtat o rochie în carouri și imprimeu tip houndstooth din colecția  TommyXZendaya.

Colecția TommyXZendaya este disponibilă în România, în magazinele TOMMY HILFIGER  selecționate.

UNDE:            Four Seasons Hotel

Los Angeles, CA

CÂND:            Sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Photo Credit: Getty Images

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Comunicat publicat de: Ioana Marinescu (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Ioana Marinescu

Tommy Hilfiger rămâne în spatele misiunii de sustenabilitate cu colecția Tommy Jeans Toamnă 2020

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției TOMMY JEANS TOAMNĂ 2020, ca parte din misiunea constantă a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea în modă, ghidat…

Începe toamna cu un outfit nou! Profită de reducerile aniversare și câștigă unul dintre cele 2.000 de vouchere de cumpărături!

În luna septembrie ParkLake Shopping Center sărbătorește patru ani de când și-a deschis porțile și pregătește patru weekend-uri speciale de reduceri și premii garantate.

Sano Fresh Home -Pentru ca nu există parfum mai plăcut decât cel al rufelor proaspăt spălate și nici metodă mai ușoară de a-l menține

Inspirați de consumatorii Sano și de preferințele lor în materie de parfumuri, am ales din colecția de balsam ultra concentrat Maxima Perfume Collection, 3 cele…

Cea mai frumoasă versiune a ta scoasă la iveală de noua colecție Sabon: Fresh & Glow

Viața este formată din etape care ne ajută să ne dezvoltăm din ce în ce mai frumos și trainic.

Tommy Hilfiger lansează campania globala toamna 2020 inspirată de spiritul Moving Forward Together

Tommy Hilfiger anunță lansarea campaniei globale Toamnă 2020, campanie care înfățișează spiritul „Moving Forward Toghether” spre a construi un viitor mai bun.
Vezi profilul Ioana Marinescu