Avantajele tuburilor cu LED

Iluminatul cu LED este foarte popular si la noi in tara. Si de ce nu ar fi? Economisim energie si bani in fiecare luna, corpurile de iluminat cu LED sunt mai rezistente si fac fata mai bine schimbarilor de temperatura si umiditate din mediu.

Unul dintre tipurile de corpuri cu LED pentru iluminat in spatii rezidentiale si comerciale este tubul LED. Spre deosebire de tuburile fluorescente un tub led permite o economie de 40%, are eficienta energetica foarte buna, fluxul luminor este de 100 de lumeni sau mai mare pentru un singur tub.

Odata ce ai instalat un tub led durata sa de functionare ajunge la 50.000 de ore, se aprinde si se stinge instant, nu atrage insectele, nu degaja caldura, de unde si siguranta mai mare in exploatare.

Nu trebuie sa inlocuiesti mereu tuburile cu led, nu au nevoie de mentenanta, pot fi sterse cu o carpa din cand in cand, sunt usoare si simplu de montat.

Intr-un tub cu led nu vom intalni substante toxice, mercur, plumb, mediul inconjurator nu va fi poluat, tubul nu emite radiatii UV sau infrarosii, lumina oferita nu influenteaza vederea si ne permite sa ne desfasuram activitatile in mod normal. Lumina data de tuburile cu led este de calitate si nu are „palpairi”, emisia de CO2 este redusa.

Daca alegeti LED-urile tip PLC consumul de energie electrica e si mai mic, aceste variante au un suport traditional de iluminare si se pot monta in orice tip de locuinta sau spatiu comercial pentru un iluminat cat mai eficient pe toata durata utilizarii lor.

Tuburile cu LED vor avea un randament maxim de fiecare data, se pot comanda usor din online, pe paginile de produs gasiti oricand date tehnice si toate informatiile despre functionarea lor.

Firmele care comercializeaza si produc tuburile cu led ofera si garantie si service autorizat in caz de defectiuni, in general nu veti avea nevoie de reparatii, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla.Cuvinte cheie:
InstalMen, tub led


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Cum poti alege corect piese auto online?

Cumpararea online a pieselor auto originale si aftermarket este mult mai simpla de cand exista Secco Center. Cumparatorii au acces la o gama variata si…

Tu stii sa porti corect o haina de blana naturala? Invata de la specialisti!

Atunci cand sunt alese haine blana naturala, este important, in primul rand, sa fie determinat momentul pentru care a fost facuta aceasta achizitie. O haina…

Sfaturi utile pentru a alege cele mai bune microfoane spion

Tot mai multe persoane apeleaza la microfoane spion si la dispozitive de supraveghere, atat in propria locuinta, cat si la firma sau in spatiile din…

Ce sunt peletii si care sunt avantajele pe care le ofera in incalzire?

Peletii sunt un biocombustibil important si regenerabil, care a fost produs prin prelucrarea tehnologica a lemnului. Exista si peleti ieftini, care pot oferi o cantitate…

Cum poate fi ales corect un ceas pentru dama?

Pentru a cumpara un ceas pentru dama, de care destinatara sa se simta foarte mandra, este necesar sa se tina cont de mai multe aspecte…
Vezi profilul Digital x