Avantajele tuburilor cu LED

Iluminatul cu LED este foarte popular si la noi in tara. Si de ce nu ar fi? Economisim energie si bani in fiecare luna, corpurile de iluminat cu LED sunt mai rezistente si fac fata mai bine schimbarilor de temperatura si umiditate din mediu.

Unul dintre tipurile de corpuri cu LED pentru iluminat in spatii rezidentiale si comerciale este tubul LED. Spre deosebire de tuburile fluorescente un tub led permite o economie de 40%, are eficienta energetica foarte buna, fluxul luminor este de 100 de lumeni sau mai mare pentru un singur tub.

Odata ce ai instalat un tub led durata sa de functionare ajunge la 50.000 de ore, se aprinde si se stinge instant, nu atrage insectele, nu degaja caldura, de unde si siguranta mai mare in exploatare.

Nu trebuie sa inlocuiesti mereu tuburile cu led, nu au nevoie de mentenanta, pot fi sterse cu o carpa din cand in cand, sunt usoare si simplu de montat.

Intr-un tub cu led nu vom intalni substante toxice, mercur, plumb, mediul inconjurator nu va fi poluat, tubul nu emite radiatii UV sau infrarosii, lumina oferita nu influenteaza vederea si ne permite sa ne desfasuram activitatile in mod normal. Lumina data de tuburile cu led este de calitate si nu are „palpairi”, emisia de CO2 este redusa.

Daca alegeti LED-urile tip PLC consumul de energie electrica e si mai mic, aceste variante au un suport traditional de iluminare si se pot monta in orice tip de locuinta sau spatiu comercial pentru un iluminat cat mai eficient pe toata durata utilizarii lor.

Tuburile cu LED vor avea un randament maxim de fiecare data, se pot comanda usor din online, pe paginile de produs gasiti oricand date tehnice si toate informatiile despre functionarea lor.

Firmele care comercializeaza si produc tuburile cu led ofera si garantie si service autorizat in caz de defectiuni, in general nu veti avea nevoie de reparatii, dar nu se stie niciodata ce se poate intampla.Cuvinte cheie:
InstalMen, tub led


Comunicat publicat de: Digital x (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Digital x

Soluţii pentru dăunătorii din birou

Pe bună dreptate locul de muncă este considerat a doua casă, iar de cele mai multe ori la birou petrecem chiar mai mult timp decât…

Secretul profesioniștilor care trebuie să curețe cartofi

Pentru un restaurant care are un nivel ridicat de activitate sau o cantină, unul dintre acele echipamente HoReCa indispensabile este mașina de curățat cartofi.

Primii pasi catre o viata mai linistita, fara grija datoriilor

In prezent, sunt constatate din ce in ce mai multe cazuri in care datornicii la banci se simt impresurati de conditiile puse de creditori si…

Top 100: Cele mai frumoase citate despre iubire și dragoste

Poeți, filosofi, scriitori și mari gânditori ai lumii au reflectat întotdeauna asupra conceptelor de iubire și dragoste. Datorită misticismului asociat, este greu de surprins întreaga…

Avantajele achizitionarii jucariilor de lemn pentru copii

In momentul actual lumea copiilor este formata in principal din jucariile lor, fiecare dintre ele fiind pentru ei piese foarte importante in cadrul cresterii si…
Vezi profilul Digital x