Au început înscrierile în Tabăra de teatru și film ACTORKIDS

Tabăra de Teatru și Film ”Actorkids”, un proiect al Asociației Culturale Flower Power se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani și va avea loc în perioada 25 iunie-1 iulie, la Câmpina.

În “Tabăra de teatru și film Actorkids 2018”, copiii vor deprinde arta actorului prin intermediul jocului.Cea mai bună tehnică pe care părinții o pot folosi pentru a-l ajuta pe copil să învețe lucruri noi este joaca. Aceasta o metodă creativă care se pretează la nivelul de înțelegere al copilului și îl ajută să învețe lucruri destul de complicate printr-o metodă facilă pentru el. Joaca este instinctivă și distractivă pentru copil. Cu și prin joc și joacă, micuțul își dezvoltă abilități sociale și congnitive, se maturizează emoțional, dobândește încredere în forțele proprii și descoperă mereu lucruri noi.

Copiii vor lucra pe grupe de vârstă, alături de actori si regizori profesioniști, vor descoperi noțiuni de bază ale artei actorului de teatru și film.

Tabăra include următoarele activități:
-exerciții zilnice de comunicare și expresivitate, extrase din metoda de arta actorului de teatru și film
-curs de play-writing(scriere de texte de teatru),inspirate de viața copiilor, cu directa lor participare
-curs de fotografie începători, cu instructor fotograf profesionist
-casting pentru copii, fișe de casting și fotografii de casting
-ateliere pe înțelesul copiilor de scenaristică și actorie de film, prin joc organizat
– vizionări de filme importante din filmografia universală, cu actori-interpreți copii, discutarea filmelor după vizionare.

Invitații ediției de anul acesta sunt: Denis Dinulescu-scenarist de film și dramaturg, Adriana Zaharia-regizor de teatru, Anca Constantin-actriță, Monica Florescu-actriță, Mircea Gheorghiu-actor, profesor universitar arta actorului UNATC București, Grigore Leșe-muzician.

La final, copiii vor primi din partea organizatorilor un DVD cu înregistrări video si fotografii realizate în timpul taberei.

Despre Actorkids

Actorkids este un proiect al Asociației Culturale Flower Power .
La edițiile anterioare copiii au fost selectați prin intermediul unui casting de către echipa de organizatori a Taberei de Teatru și Film, au participat la cursuri de actorie, expresivitate, vorbire scenică, echitație, comunicare, limba engleză predată prin intermediul teatrului și activități culturale și turistice în zonele turistice din împrejurimi.

Prima ediție a Taberei de Teatru și Film “ACTORKIDS”   s-a bucurat de participarea extraordinară a prof. univ., regizor Sanda Manu și a prof. univ. dr. Grigore Leșe.

Înscrierile pot fi făcute pe pagina de facebook a Asociației Culturale Flower Power, precum și pe paginile de web www.as-cult-flowerpower.info și www.actorkids.org

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Tabara de teatru si film, Actorkids, copii, Asociatia Culturala Flower Power

Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 4178 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 4178 AND validat = "da" ) ' at line 14