Andreea Popescu, Consultant de Stil: Garderoba capsulă, must-have-ul anului 2021

Suntem la început de an şi cu toţii ne-am setat multe rezoluţii iar dacă îţi doreşti o schimbare a stilului tău vestimentar, atunci vei avea nevoie de un Consultant de Stil.

Studiile de specialitate relevă faptul că prezenţa stilistică remarcabilă, în concordanţă cu evenimentele la care participi sau valorile companiei din care faci parte reprezintă un atuu în construirea unei cariere de succes.

„Trăim alte timpuri, diferite de ale părinţilor noştri, avem o garderobă vastă, însă dimineaţa, de multe ori avem senzaţia că nu avem cu ce să ne îmbrăcăm în ziua respectivă. Multora ni se întâmplă acest lucru, deoarece am achiziţionat piese pe care nu putem să le integrăm în garderoba noastră, fie am cumpărat când au fost reduceri, fără să ne gândim ce vom face cu acele piese vestimentare, fie a fost o achiziţie de moment, pe care am regretat-o mai târziu”, explică Andreea Popescu, Consultant de Stil şi Owner al agenţiei Andreea Details.

Garderoba capsulă joacă un rol important şi reprezintă o soluţie eficientă pentru o femeie de carieră ce simte că are foarte multe piese vestimentare, dar nimic de purtat.

Totodată, un Consultant de Stil iti evaluează piesele din garderobă, ulterior îţi construieşte o garderobă capsulă cu piesele potrivite pentru silueta ta, în culorile potrivite paletei tale de culori (în funcţie de pigmentatie, culoarea ochilor, culoarea părului) şi în funcţie de stilul tău vestimentar.

Construirea unei garderobe capsulă atrage după sine mai multe beneficii:

1. Îţi vei alege ţinuta mult mai uşor dimineaţa;
  2. Vei economisi bani şi timp;
  3. Vei purta într-un sezon toate piesele din garderobă;
  4. Îţi vei schimba stilul tău vestimentar şi vei fi admirată la fiecare apariţie.

Prin urmare, în 2021, Consultantul de Stil joacă un rol foarte important, el te poate ajuta să-ţi pui la punct garderoba şi să îţi construieşti un stil vestimentar aferent carierei tale.

Despre Andreea Popescu, Consultant de Stil şi Owner, Andreea Details, agenţie de stil

Sunt Andreea Popescu, Consultant de Stil şi din anul 2019, consiliez femeile de carieră prin intermediul proiectului meu, Andreea Details, o agenţie de stil.

În 2021, mi-am propus să ajut profesioniştii, antreprenorii şi managerii din companii să-şi construiască stilul vestimentar, astfel încât apariţiile lor să fie remarcabile.

Prin intermediul Andreea Details, anumite elemente tehnice din modă vor fi mai simple şi cât mai uşor de integrat în ţinutele femeilor de carieră.

Dacă îţi doreşti şi tu o schimbare privind stilul tău vestimentar în 2021 şi vrei să facem echipă în vederea construirii garderobei tale capsulă, mă găseşti în online:

Facebook: Andreea Details

Instagram: @andreeadetails

Site : https://andreeadetails.ro

Andreea Popescu, consultant de stil, prezenta stilistica, garderoba capsula, stilul vestimentar, vestimentatie femeie de cariera, agentie de stil, Andreea Details

Comunicat publicat de: Adrian Codalb (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Adrian Codalb

Alege un auz sănătos pentru o viață fericită

Auzul reprezintă unul dintre simțurile fundamentale ale oricărei persoane.

La Clarfon, auzul tău este prioritatea noastră

Auzul este unul dintre cele mai prețioase simțuri pe care un om le poate avea.

Aparatul Stiline, prietenos cu natura, perfect pentru auzul tău

În momentul actual, peste 5% din populația lumii suferă de pierderea auzului, repectiv 466 de milioane de persoane de pe întreg globul.
Vezi profilul Adrian Codalb