Alege tuburile LED de la led-concept.ro

Tuburi LED de la led-concept.ro

Daca iti doresti sa beneficiezi de un sistem de iluminat extrem de ieftin, rezistent si de durata, apeleaza cu incredere la tuburile LED. Magazinul online led-concept.ro vine cu niste tuburi led care se bazeaza pe o noua tehnologie led, o tehnologie care ofera extrem de multe avantaje in comparatie cu un sistem de iluminat normal. Neoanele mai vechi pot fi foarte usor inlocuite cu cussces de tuburi led pentru ca tu sa te bucuri de extrem de multe avantaje. Led-Concept.ro comercializeaza tuburi LED pe acest link: http://www.led-concept.ro/tuburi-led la pret de producator si la cel mai mic pret din online.

Avantaje importante ale tuburilor led

Poate cel mai mare avantaj pe care il ofera tuburile LED este economia de curent si cea financiara. Astfel, daca vei incepe sa folosesti tuburi LED, vei incepe sa te bucuri de economii foarte mari din punct de vedere financiar, deoarece acestea consuma cu peste 50% mai putin curent electric, fata de vechile sisteme, lucru care se va vedea si in buzunarul tau.

O alta economie o veti face si la inlocuirea tuburilor led. Avand o durabilitate foarte mare, acestea nu vor trebui inlocuite atat de des ca cele vechi. Peste 35.000 de ore de utilizare.

Folosind tehnologia pe baza de led, tuburile led nu emit deloc radiatii infrarosii sau ultraviolete deci sunt mult mai putin nocive pentru corpul uman. De asemenea, ele nu contin mercur, deci sunt foarte prietenoase si cu mediul inconjurator. Daca alegi tuburi led vei mai face o economie si la sistemul de racire, deoarece acestea nu se incalzesc si nici nu emit caldura. Legat de incalzie, tuburile led nu au nevoie de timp de incalzire precum vechile neoane care palpaiau pana sa emita lumina, acestea se aprind instant la apasarea butonului de aprindere. Rezistenta ridicata la socuri pe care o au le recomanda sa fie folosite la terenui de sport, camere pentru copii, gradinitie, scoli etc. De asemenea, pot fi folosite si la exterior deoarece nu atrag deloc insecte.

 

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tuburi led


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

De ce este important sa mergi la o clinica de endocrinologie din Bucuresti in mod regulat?

Specialitatea medicala care are in vedere studierea glandelor endocrine si a hormonilor se numeste endocrinologie. Mentinerea bunei functionarii a sistemului endocrin este de maxima importanta…

Platbanda – materialul cunoscut sub numele de otel lat

Platbanda este un material metalic ce a ajuns sa fie utilizat la scara larga in industrie, iar principala sa utilizare este ca meterie prima pentru…

Despre Romgermed si noile sale proiecte

Afla totul despre noua clinica Romgermed deschsisa in calea Plevnei

Cum sa iti alegi lenjerii de pat? Sfaturi de la Patone

Pentru a atinge un nivel optim de confort in timpul somnului, cel mai important lucru este lenjeria de pat.
Vezi profilul Suits Advertising