Agentia de Print sprijina mediul de afaceri din Romania

Agentia de Print – prima companie romaneasca de brokeraj de tipar – se implica, in mod activ, in sprijinirea mediului de afaceri din Romania si este prezenta, in calitate de partener, la evenimente de referinta din numeroase industrii.

Unul dintre acestea a fost Entrepreneurship Summit 2017 Timisoara organizat de catre Business Days – unul dintre cele mai importante evenimente internationale de business ale anului. Summit-ul a reunit peste 1.200 de antreprenori, manageri si profesionisti din diferite domenii si peste 120 de speakeri romani si straini. In calitate de parteneri logistici ai evenimentului, Agentia de Print a gestionat intregul proces de print si a asigurat tiparirea materialelor la cea mai inalta calitate si furnizarea lor la timp. In acest fel, organizatorii au primit tot suportul material si logistic de care au avut nevoie pentru ca summit-ul sa se desfasoare in conditii optime.

Agentia de Print crede, cu tarie, faptul ca sportivii romani merita tot sprijinul de care au nevoie pentru a atinge performante remarcabile. De aceea, a sustinut, in calitate de partener, Business & Sport Leaders Summit – eveniment care si-a propus conectarea potentialului industriei sportului cu mediul de afaceri, cu scopul de a dezvolta parteneriate de succes. Ca de fiecare data, Agentia de Print s-a ocupat de intregul proces de print management conform cerintelor organizatorilor, astfel incat participantii au beneficiat de materiale printate de cea mai buna calitate.

Despre importanta implicarii companiei in sustinerea mediului de afaceri romanesc, Calin Pascu – Manager General – spune: Consider ca orice ajutor sau initiativa care contribuie la  cresterea mediului de afaceri romanesc ajuta la generarea unor rezultate si mai bune pentru companiile implicate si duce la dezvoltarea acestora. Agentia de Print este o afacere romaneasca si orice contributie ne ajuta si pe noi pe termen lung. Cred in beneficiile pe care le cream pentru parteneri si pentru noi atunci cand fiecare persoana sau companie se implica!

Agentia de Print aniverseaza 5 ani de cand a introdus in Romania nisa brokerului de print, timp in care a dus la bun sfarsit proiecte complexe pentru companii de referinta din tara, din domenii precum banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Sky Group, DB Group, Hewlett Packard, Lifecare si multi altii.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.
Cuvinte cheie:
broker de print, business, summit, sponsorizare


Comunicat publicat de: (click pentru a vizualiza profilul)

Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 2915 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 2915 AND validat = "da" ) ...' at line 14