Afacerile Senior Software au crescut cu 28%

Senior Software a incheiat anul 2018 cu o crestere de 28% a cifrei de afaceri si a inceput 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP, cel mai cautat sistem din portofoliu. Tot anul trecut, furnizorul a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers si nu numai.

Senior Software, singurul furnizor din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de peste 24 milioane lei. Fata de anul 2017, afacerile companiei au crescut cu 28%, iar profitul a avut o majorare de aproximativ 20%.

“In 2018 am introdus pe piata solutii integrate, customizabile, pentru a sustine jucatori cheie din variate industrii. Pe langa sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel international, am pus la dispozitia companiilor interesate de automatizare si o gama variata de echipamente performante de la producatori recunoscuti pe plan global. Printre acestia se numara si Zebra Technologies care ne-a acordat in 2018 statutul de Premier Business Partner”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Portofoliul de clienti al companiei a fost completat in 2018 cu firme din industrii variate, cu impact economic atat la nivel local, cat si international. Astfel, solutiile si echipamentele furnizate de catre Senior Software au adus beneficii majore unor business-uri precum:

  • Royal Computers – a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul WMS.
  • Libris.ro – a inregistrat o crestere a eficientei de circa 30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.
  • TeraSteel – a crescut performanta operationala cu 10% din prima luna de utilizare a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.
  • Koh-I-Noor – a inregistrat cresteri de peste 80% la capitolul vanzari online, iar magazinul ProfiArt a avut cresteri de 30%, ambele companii folosind platforma E-commerce.
  • Ocean Fish – proceseaza zilnic 12 tone de produse cu ajutorul solutiei WMS, iar noii angajati din depozit sunt integrati in doar 2-3 zile.

“In continuare ne dorim sa intampinam companiile interesate de digitalizare cu cele mai bune solutii software disponibile la acest moment in Romania. In acest sens, tocmai am lansat o noua versiune a sistemului pentru managementul resurselor, care dispunde de o serie intreaga de functionalitati noi si utile”, a completat Daniel Toma.

Lansata de curand, noua versiune a solutiei SeniorERP dispune de o interfata moderna si un meniu mult mai intuitiv. Cu aplicatia web integrata pentru managementul relatiilor cu clientii, solutia permite utilizatorilor sa prioritizeze task-urile si sa adauge infomatii despre parteneri, articole, comenzi si oportunitati direct de pe teren.

 

Despre Senior Software

Fondata in 2003, Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Compania a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics.

Senior Software a pornit business-ul cu o singura divizie iar, in prezent, dispune de 6 divizii prin care se implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din aproximativ 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
cifra, afaceri, 28, toma, furnizor, sisteme, management, soft, seniorerp, senior software, bucuresti, cluj, wms, aps, mes, erp, bi, ecommerce


Comunicat publicat de: Senior Software (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Senior Software

itDepot, prin parteneriatul cu Rocast, isi extinde competentele pe Sisteme de Fixare

itDepot, platforma de echipamente performante si consumabile, a devenit Partener Strategic Rocast, liderul national in distributia de sisteme de fixare.

Distribuitorul Top Market livreaza cu 20% mai multe comenzi cu un soft de planificare a transportului

Top Market, distribuitor de bauturi din Romania, a crescut rata de conversie comenzi – livrari cu peste 20%, iar nivelul de acuratete al acestor operatiuni…

Eficienta operatiunilor din depozitul Libris.ro a crescut cu 30%, cu sistemul WMS

Libris.ro a inregistrat o crestere a eficientei operatiunilor de aproximativ 30%, cu sistemul WMS. Retailerul online cu cel mai mare depozit de carte din Romania…

Retailerul online AnveloSHOP.ro isi proceseaza comenzile cu sistemele informatice de la Senior Software

AnveloSHOP.ro, un retailer online de top de pe piata anvelopelor si jantelor din Romania, si-a imbunatatit intreaga activitate multumita solutiilor informatice de la Senior Software.

Antares Romania isi planifica intreaga productie in doar 15 minute

Antares Romania, cel mai mare producator de scaune ergonomice din tara, isi planifica activitatea din cele doua fabrici in doar 15 minute. Inainte de a…
Vezi profilul Senior Software