Achiztioneaza si tu tuburi LED si scapa de neoanele din casa!

Primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatate din banii pe care ii dadeai inainte pe factura de curent cu aceste tuburi LED!

Practic, primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatate din banii pe care ii dadeai inainte pe factura de curent cu aceste tuburi LED!

De ce sa folosesti tuburi LED?

Aceste tuburi LED ofera o serie intreaga de avantaje in compartie cu neoanele vechi:

  • In primul rand, aceste tuburi LED consuma mult mai putin curent electric, fapt ce conduce la o economie importanta din punct de vedere financiar la factura de energie electrica;
  • In al doilea rand, au o durata de viata mult mai ridicata in conditii foarte bune in comparatie cu neoanele vechi si mai ales un ciclu de aprindere-stingere marit;
  • Pe langa aspectele mai sus, aceste tuburi LED sunt un produs foarte prietenos cu mediul inconjurator si cu oamenii. Acestea nu emit sub nicio forma raze UV, emisii infrarosii si nici nu contin mercur, substanta care este daunatoare pentru mediul incojurator;
  • De asemenea, se monteaza foarte simplu si rapid in suportii in care erau instalate vechile neoane si astfel nu va fi nevoie sa folositi un alt sistem de prindere pentru ele, ci le puteti inlocui instant;
  • In ultimul rand, avand in vedere ca aceste tuburi LED au o durata de utilizare de peste 50.000 ore, adica de 10 ori mai mare decat neoanele, fapt ce conduce la o inlocuire a acestora mult mai rara si implicit o economie din punct de vedere financiar.

Facand o simplu rezumat al acestor avantaje este clar ca sunt cea mai buna solutie de iluminat care exista pe piata in acest moment, deoarece pe langa ca sunt niste produse de calitate si durabile, acestea ofera si o importanta economie de lunga durata din punct de vedere financiar.

tuburi led

Intra si tu pe LED Concept pentru cel mai bun sistem de iluminat!

Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul www.LED-concept.ro pentru a beneficia de cele mai mici preturi la sistemul de iluminat de pe piata! LED-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat cu LED din Romania, avand totodata si cele mai mici preturi in comparatie cu competitorii sai.

Poti comanda de la acest magazin online produse de iluminat cu LED foarte ieftine: tuburi LED, spoturi LED, becuri LED, proiectoare LED, plafoniere LED etc. Daca vrei sa comanzi produse la ce mai mici preturi de pe piata, suna la numarul de telefon 0760.919.116 sau trimite un mail la comenzi@LED-concept.ro.

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Cuvinte cheie:
tuburi led


Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Lenjerii 1+1 gratis calitative se gasesc la Patone.ro!

Cei de la Patone.ro dispun de o oferta de nerefuzat si anume oferta de lenjerii 1+1 gratis.Singura metoda de a a oferi un nou aspect…

Importanta unor fise auto - Afla de unde le poti lua rapid!

Clinica Romgermed executa in regim rapid, toate examinarile medicale clinice si paraclinice, necesare eliberarii de fise auto.

Scaune directoriale la cel mai mic pret de la scaune-ieftine.ro

Intru-un scaun directorial se coordoneaza activitati decizionale si se gestioneaza afacerile, de aceea este important ca stilul sa fie unul elegant si somptuos

De sarbatori decoreaza-ti casa cu benzi LED de la Led Concept!

Ai o multime de motive pentru care sa alegi impodobirea locuintei tale cu benzi LED si tu inca mai folosesti instalatie cu becuri incandescente?

Niste tevi rotunde trase sunt ideale pentru proiectele tale!

Exista anumite materiale de la Mesteru Manole care ies in evidenta, printre acestea numarandu-se si niste tevi rotunde trase.
Vezi profilul Suits Advertising