Achiztioneaza si tu tuburi LED si scapa de neoanele din casa!

Primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatate din banii pe care ii dadeai inainte pe factura de curent cu aceste tuburi LED!

Practic, primul si cel mai important avantaj este ca vei economisi pana la jumatate din banii pe care ii dadeai inainte pe factura de curent cu aceste tuburi LED!

De ce sa folosesti tuburi LED?

Aceste tuburi LED ofera o serie intreaga de avantaje in compartie cu neoanele vechi:

• In primul rand, aceste tuburi LED consuma mult mai putin curent electric, fapt ce conduce la o economie importanta din punct de vedere financiar la factura de energie electrica;
  • In al doilea rand, au o durata de viata mult mai ridicata in conditii foarte bune in comparatie cu neoanele vechi si mai ales un ciclu de aprindere-stingere marit;
  • Pe langa aspectele mai sus, aceste tuburi LED sunt un produs foarte prietenos cu mediul inconjurator si cu oamenii. Acestea nu emit sub nicio forma raze UV, emisii infrarosii si nici nu contin mercur, substanta care este daunatoare pentru mediul incojurator;
  • De asemenea, se monteaza foarte simplu si rapid in suportii in care erau instalate vechile neoane si astfel nu va fi nevoie sa folositi un alt sistem de prindere pentru ele, ci le puteti inlocui instant;
  • In ultimul rand, avand in vedere ca aceste tuburi LED au o durata de utilizare de peste 50.000 ore, adica de 10 ori mai mare decat neoanele, fapt ce conduce la o inlocuire a acestora mult mai rara si implicit o economie din punct de vedere financiar.

Facand o simplu rezumat al acestor avantaje este clar ca sunt cea mai buna solutie de iluminat care exista pe piata in acest moment, deoarece pe langa ca sunt niste produse de calitate si durabile, acestea ofera si o importanta economie de lunga durata din punct de vedere financiar.

tuburi led

Intra si tu pe LED Concept pentru cel mai bun sistem de iluminat!

Nu mai sta pe ganduri, intra acum pe site-ul www.LED-concept.ro pentru a beneficia de cele mai mici preturi la sistemul de iluminat de pe piata! LED-Concept este cel mai nou magazin online de iluminat cu LED din Romania, avand totodata si cele mai mici preturi in comparatie cu competitorii sai.

Poti comanda de la acest magazin online produse de iluminat cu LED foarte ieftine: tuburi LED, spoturi LED, becuri LED, proiectoare LED, plafoniere LED etc. Daca vrei sa comanzi produse la ce mai mici preturi de pe piata, suna la numarul de telefon 0760.919.116 sau trimite un mail la comenzi@LED-concept.ro.

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

tuburi led

Comunicat publicat de: Suits Advertising (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Suits Advertising

Tu stii ce beneficii au sedintele de ultrasunete asupra fetei tale?

Acest tratament cu ultrasunete functioneaza printr-o o tehnologie moderna si este destinat mai ales tratamentelor pentru remodelare corporala sau faciala.

Afla tot ce trebuie sa stii despre lenjerii de pat creponate

Majoritatea clientiilor aleg un set de lenjerii de pat creponate datorita faptului ca acest tip de asternuturi pot conferi un aspect inovator dormitorului!

Afla cum poti utiliza intr-un mod eficient plasa sudata

Plasa sudata este un material extrem de rezistent si de dur, astfel ca nu poate fi afectat usor de catre factorii externi, lucru foarte apreciat.

Invata despre gandirea bazata pe riscuri in cadrul unui curs auditor intern

Informatiile teoretice pe care le vei asmila in cadrul acestui curs auditor intern iti vor fi de folos in viitoarea cariera.

Tu nu ai inca un whiteboard in firma ta? Afla de ce este atat de necesar

Un whiteboard vine in ajutorul companiilor in cautare de eficienta la locul de munca, dar si de calitate premium pentru angajati.
Vezi profilul Suits Advertising