Acer are Notebook-uri si tablete pregatite pentru conditii dure de munca

Acer iti pune la dispozitie cele mai noi notebook-uri si tablete cu care sa poti lucra in conditii grele.

Acer a lansat o gama de notebook-uri si tablete robuste care au fost create pentru a oferi durabilitate, portabilitate si performantele necesare profesionistilor care lucreaza pe teren. Acceseaza site-pedia.ro pentru a fi intotdeauna la curent cu tot ce apare in domeniul tehnologiei.

    Descopera noile produse de la Acer

„Cu o forta de munca din ce in ce mai moderna, din ce in ce mai multe dispozitive mobile sunt implementate in domenii in care sunt supuse unor manipulari mai dure. Enduro, noua noastra linie de notebook-uri si tablete robuste, a fost creata pentru a oferi clientilor durabilitatea si performanta necesara la locul de munca.”, a declarat Andrew Chuang, General Manager Rugged Computing, Acer Inc.

Acer Enduro N7

Este un notebook robust care este construit din materiale care absorb socurile si care ofera fiabilitatea necesara in orice scenariu de munca. Dispozitivul este potrivit chiar si la schimbarile bruste de temperatura iar ecranul sau de 14 inci, 700 niti il ajuta sa iti ofere o vizibilitate excelenta.  Acer Enduro N7 este dotat cu baterii duble, are  o baterie care poate fi inlocuita rapid si care are o autonomie de pana la 10 ore.

Notebook-ul robust Acer Enduro N3

Este un notebook puternic care este dotat cu un echilibru perfect intre durabilitate si portabilitate. Este un produs ideal pentru arhitecti, inspectori de proiecte, manageri de evenimente sau iubitorii de natura care vor sa isi inregistreze aventurile cu orice pret.

Acer Enduro Management Suite

Este dotat cu un sistem conceput pentru a eficientiza gestionarea unui numar mai mare de dispozitive. Produsul este dotat cu taste programabile, mai exact include taste fizice situate langa butonul de pornire si care vor lansa automat o aplicatie desemnata la apasarea lor.

Tableta robusta Acer Enduro T5

Acer Enduro T5 este o tableta robusta de 10 inci care a fost special conceputa pentru perioadele lungi de utilizare in conditii extreme. Are o baterie cu autonomie de pana la 10 ore si poate fi inlocuita cu lejeritate.

Tabletele robust Acer Enduro T1

Este o tableta flexibila si robusta de 10 inci care poate fi utilizata ca notebook cu ajutorul unei tastaturi optionale.  Aceasta tableta poate fi utilizata chiar si atunci cand porti manusi.Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Cand si cum sa decorezi un brad artificial

Pomul de Craciun este elementul emblematic al serbarilor de la sfarsitul anului. Acesta aduce farmec si magie acasa si ii face si pe tineri si…

Cum poti avea parte de o promovare SEO mai eficienta

Promovarea SEO implica foarte multa munca si determinare.

Lavinia Parva vorbeste despre viata alaturi de Stafan Banica

Lavinia Parva formeaza un cuplu cu Stefan Banica si sunt foarte fericiti impreuna.

Creditrapid.ro: un site nou care te ajuta sa obtii cele mai bune credite nebancare online

CreditRapid.ro este locul in care utilizatorii pot obtine toate informatiile despre cele mai importante imprumuturi online nebancare.

Afla ce companii sunt mai expuse la frauda

Companiile sunt tot mai des expuse la frauda iar pierderile cauzate sunt tot mai mari.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010