A început a cincea ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta™!

• Liceele din țară pot beneficia de finanțări de până la 10.000 de euro
București, 25 aprilie 2017 – A cincea ediție a competiției naționale de educație financiară Bani pentru școala ta™ aduce din nou finanțări de până la 10.000 de euro pentru liceele din România.

Elevii de liceu cu vârste peste 15 ani, dar și absolvenți, profesori, părinți și alți susținători ai unităților de învățământ pot câștiga pentru școlile lor finanțări de până la 10.000 de euro, dacă urmează, în perioada 24 aprilie-28 mai 2017, trainingul online gratuit de educație financiară – modulele BaniIQ™ și Banii pe net™ – disponibil pe site-ul competiției: www.banipentruscoalata.ro.

Fiecare liceu este înregistrat automat în competiție odată cu înscrierea elevilor și susținătorilor săi în training și acumulează EUROpuncte pentru fiecare persoană care urmează modulele online și completează testul de verificare a cunoștințelor. Săptămânal, pe site-ul www.banipentruscoalata.ro va fi anunțat clasamentul intermediar al liceelor susținute în competiție.

Instituția de învățământ cu cel mai mare număr de susținători va beneficia de un premiu constând într-o sumă în euro egală cu numărul acestora, în limita a 10.000 de euro. De asemenea, vor primi premii și primele trei școli care vor atrage primii 1.000 susținători fiecare. Premiile vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea școlilor, dotarea laboratoarelor, a claselor, achiziția de echipamente sau de resurse educaționale. Validarea instituțiilor de învățământ câștigătoare va avea loc în perioada 29-31 mai 2017.

Competiția Bani pentru școala ta™ este organizată de Junior Achievement (JA) România și face parte din programul național de educație financiară JA constând în modulele blended learning BaniIQ™ și Banii pe net™, ce au ca scop formarea abilităților de a administra eficient resursele financiare și de a lua decizii responsabile. Programul este susținut de Visa și de băncile partenere.

În ediția precedentă, peste 50.000 de elevi, profesori, părinți și alți membri ai comunităților locale au participat la această competiție și au avut acces la informații esențiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investiții și relația cu banca, dar și despre eCommerce, drepturile celor care cumpără online, securitatea în mediul online, taxe și impozite.

Mai multe informații despre competiție, traininguri, premiu și regulament de participare găsiți pe www.banipentruscoalata.ro.

Despre Junior Achievement România

Junior Achievement România este o organizație non-profit, având ca misiune dezvoltarea în România a programelor internaționale JA de educație antreprenorială, economică, financiară, orientare profesională, sănătate și viață activă și dezvoltarea abilităților pentru viață. 39 de țări din Europa și 123 de țări din toată lumea urmează programele JA. În România, acestea sunt urmate de peste 280.000 de elevi din 1.600 de școli publice, prin parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale și cu susținerea financiară a comunității de afaceri. Mai multe informații pe site-ul www.jaromania.org.

Persoană de contact

Dorin Călin

National Operations Manager, Junior Achievement România

Telefon: 0730 330 883; E-mail: dorin.calin@jaromania.org

Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.

Comunicat publicat de: Junior Achievement România (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Junior Achievement România

Colegiul Economic Ion Ghica din Târgoviște, premiat – alături de 14 școli europene – la competiția europeană Școala Antreprenorială a anului 2017

Cele mai bune școli antreprenoriale din Europa au fost premiate pentru succesul înregistrat în activitățile de promovare a educației antreprenoriale. Ceremonia de premiere a avut…