7 trucuri de optimizare SEO care va vor ajuta

Cateva trucuri care vor ajuta in procesul de optimizare SEO al site-ului tau sau al afacerii tale online

1. Utilizati caractere bold. Puteti folosi si pe unul sau doua cuvinte-cheie pe fiecare pagina. Nu folositi insa caracterele ingrosate pe fiecare cuvant si nu exagerati cu asta

2. Faceti rost de cat multe surse de linkuri. Asta spune unui motor de cautare faptul ca aveti destul continut relevant. Asta ajuta mult optimizarea SEO. Daca toate linkurile vin de pe prima pagina, asta semnalizeaza ca aveti un site cu o valoare mai mica sau, mai rau, ca linkurile au fost generate automat.

3. Folositi-va de Social Bookmarking. Un social bookmark pentru vizitatori ar trebui sa fie usor de facut si astfel se creeaza linkuri importante, valoroase pentru motoarele de cautare. Pentru Social Bookmarking veti gasi destule widget-uri gratuite pe internet.

4. Oferiti newslettere publisherilor. Acestia vor arhiva continutul, iar linkul ramane de regula ani intregi in arhiva publisherului.

5. Daca este posibil, cumparati mai multe domenii. Daca aveti un subiect care poate sa constituie un site independent, crearea unui site doar cu acesta este o idee foarte buna. Acest lucru este util din mai multe motive: in primul rand, motoarele de cautare listeaza doar pagina pe domeniu la fiecare cautare, iar mai multe pagini pe domeniu sunt mai multe sanse pentru vanzare/notorietate. In al doilea rand, directoarele de site-uri accepta doar paginile de home, asadar, poti obtine mai multe intrari in directoare.

6. Faceti schimburi de advertoriale seo cu alte site-uri. Aceasta strategie este la fel ca un link exchange, numai ca mult mai eficienta. Sa faci asta e foarte simplu: Site-ul tau publica articolul cuiva cu un link pe site-ul lor. Site-ul celalalt publica articolul tau cu link catre site-ul tau. In acest fel, ambii aveti atat continut, cat si linkuri valoroase, de calitate. Cel mai indicat este sa se foloseasca de metoda A>B si C>D, in care site-urile A si D sunt ale tale, iar site-urile B si C sunt ale partenerului tau.

7. Utilizati sitemap-ul. Un site mare are mare nevoie de un sitemap, pentru ca ajuta robotii sa gaseasca pagina, respectiv continutul. Site-urile mici au un sitemap implicit, care este chiar meniul site-ului (bara de navigare).Cuvinte cheie:
servicii seo


Comunicat publicat de: Pro Intersoft 2010 (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Pro Intersoft 2010

Ce faci atunci cand cel mic nu stie sa piarda

Copii mai ales cei pana la varsta de 10 ani nu stiu deloc sa piarda.

Unavia propunere de nerefuzat! Case la cheie mai ieftin decat te-ai fi gandit

Unavia este un dezvoltator important de ansambluri rezidentiale de case in Ilfov.

Motivele pentru care se merita sa investesti intr-o pensiune

Vrei sa iti intemeiezi o afacere? Atunci trebuie sa investesti intr-o pensiune.

Descopera importanta chestionarelor auto explicate

Toti intructorii recomanda ca elevii sa invete pentru scoala de soferi cu ajutorul chestionarelor auto.
Vezi profilul Pro Intersoft 2010