6 cele mai profitabile afaceri pentru anul 2020

Daca in anul 2020 ati luat decizia de a incepe propria afacere, dar totusi nu stiti care este domeniul cel mai profitabil, acest articol este destinat sa va ajute in alegerea dvs.

Va prezentam o lista domenii pe care le consideram cele mai profitabile pentru acest an in 2020, tinand seama de tendintele si evenimentele care sunt asteptate in acest an.

 1. Magazin online
  O tendinta care a inceput de cativa ani, dar abia recent a inceput sa castige putere (probabil din cauza stimulentelor pe care brandurile mari le vor oferi consumatorilor pentru a cumpara produsele lor online). Si este de asteptat ca o crestere a cumparaturilor online sa aiba loc in 2020
 2. Vanzarea de produse ecologice
  O alta tendinta valabila de cativa ani si care cu siguranta va continua in acest 2020, este preocuparea pentru ingrijirea mediului si, prin urmare, consumul de produse ecologice (produse care nu ameninta mediul inconjurator prin utilizarea lor sau care sunt fabricate din elemente naturale sau reciclabile).
 3. Vanzarea de produse tehnologice
  O tendinta destul de puternica in ultimii ani, care devine din ce in ce mai puternica (probabil datorita numarului mare de produse tehnologice inovatoare care vin pe piata din ce in ce mai frecvent) este consumul de produse tehnologice.
 4. Produse si servicii pentru animale de companie
  O alta tendinta populara in acest moment si care se asteapta sa castige forta in 2020 (probabil si datorita numarului mare de produse si servicii pentru animale de companie noi care apar pe piata din ce in ce mai frecvent) este dorinta oamenilor pentru a-si rasfata animalele de companie si de a le procura tot felul de produse si servicii.
 5. Dezvoltarea aplicatiilor pentru smartphone-uri
  Doua tendinte care nu se opresc din crestere sunt utilizarea de telefoane inteligente si descarcarea de aplicatii pentru aceste dispozitive (probabil datorita numarului mare de aplicatii noi care vin pe piata din ce in ce mai frecvent).
 6. Crearea de video
  O alta tendinta legata de tehnologia cu care ne confruntam in acest moment si este de asteptat sa continue si in 2020 este consumul de clipuri video de pe Internet, si dovada acestui lucru sunt cei care fac o avere pur si simplu prin incarcarea in mod periodic de videoclipuri la canalele lor YouTube.

Alte comunicate publicate de login promotion

Parfumuri: psihologia mirosurilor placute

Parfumurile vorbesc cel mai mult la nivel subliminal. Exista o intreaga stiinta bazata pe parfumuri.

Cum poti avea apa potabila fara sa fi nevoit sa platesti facturi

Apa de la reteaua orasului sau a comunei in care locuiesti devine din ce in ce mai greu de consumat

Oja semipermanenta Neon – cum se aplica, cum se indeparteaza, ce beneficii are

Stiti ce este oja semipermanenta Neon? Daca doriti sa stiti avantajele si dezavantajele sale, nu ratati acest articol!

Galeata cu pop rotativ – un sistem eficient de spalare la domiciliu

Va introducem in noua lume de curatare a casei dvs. cu un – mop rotativ cu pedala – un sistem eficient de spalare la domiciliu.
Vezi profilul login promotion