4 metode de detoxifiere de la 4 vedete

De multe ori vedetele apelează la tratamente scumpe, care poate nu sunt accesibile persoanelor de rand. Totuși, există și soluții simple, ce nu implică cheltuieli mari, și care oferă rezultate foarte bune. Astazi vă oferim câteva informații despre ritualurile câtorva vedete internaționale pentru eliminarea toxinelor, pentru a avea mai multă energie, o piele mai frumoasă și chiar pentru a da jos un mic surplus de kilograme.

Viața vedetelor, despre care vă povestim pe larg în RevistaVedete.ro, poate fi uneori foarte solicitantă, atenția din partea publicului larg necesitând eforturi constante pentru o imagine perfectă, în orice condiții. De obicei, celebritățile apelează la dietele pentru detoxifiere cu regularitate, de câteva ori pe an sau ori de câte ori se pregătesc pentru un rol care le cere să fie mai slabe sau să revină la formele obișnuite, după ce au luat un număr de kilograme în plus. De asemenea, ele urmează aceste diete și înainte de evenimentele majore unde trebuie să apară pe covorul roșu impecabil sau dupa ce au născut, pentru a reveni la silueta inițială. În cele mai multe cazuri, ele au un mentor sau un antrenor personal care le sprijină.

Așadar, iată 4 metode de detoxifiere de la 4 vedete:

Oprah Winfrey a folosit dieta Quantum Wellness Cleanse

Oprah Winfrey a încercat nenumărate diete la viața ei, însă una dintre dietele pe care le-a lăudat și care ajută la eliminarea toxinelor este Quantum Wellness Cleanse. Regimul interzice consumul de zahăr, gluten, cafea, alcool și produse din surse animale. În schimb, sunt promovate legumele și fructele, nucile, semințele, cerealele integrale ce nu conțin gluten și produsele din soia. Este un program ce durează 21 de zile. A fost gândit de Kathy Freston, care a scris o carte despre această dietă, pe care o poți găsi de cumpărat în magazinele online internaționale.

Beyonce recomandă Master cleanse

Pentru rolurile din filmele care solicitau o siluetă cât mai bine conturată, faimoasa cântăreață a apelat la dieta Master cleanse și a reușit să slăbească chiar și 10 kilograme. În timpul unei zilei de dietă se consumă numai această băutură, iar regimul se ține de obicei minim 7-10 zile, cine poate și mai mult. De-a lungul unei zile se beau între 6 și 12 pahare. Băutura se prepară din suc proaspăt de lămâie, apa plată, sirop de arțar și piper Cayenne. Și alte vedete au încercat această dieta, precum Demi Moore sau Ashton Kutcher. Însă Demi a recunoscut că nu a putut să țină dieta mai mult de 4 zile. De asemenea, Beyonce atenționează asupra faptului că cel mai probabil îți va fi foarte foame și pot apărea stări de nervozitate, experiențe cu care s-a confruntat și ea.

Anne Hathaway apelează la sucuri naturale

Actrița Anne Hathaway apelează la o dietă pentru detoxifiere timp de 48 de ore. Face asta, în special, înainte de apariția la orice eveniment pe covorul roșu. Dieta David Kirsch, denumită după un antrenor al celebrităților (inclusiv Heidi Klum sau Liv Tyler), presupune numai consumul unor băuturi pe bază de fructe, legume, fibre, vitamine și minerale. El are în SUA o adevărată gamă de produse. O astfel de băutură poate să conțină diverse combinații. De exemplu, poți să bei un cocktail natural din: zeamă de lămâie, sirop de arțar, extract din merișor, piper Cayenne, extract din semințe de armurariu și extract din fructul acai. Majoritatea băuturilor au la bază sucul de lămâie.

Megan Fox folosește oțetul de mere

Când vrea să dea jos câteva kilograme, să elimine toxinele și retenția de apă, actrița Megan Fox folosește un remediu la îndemâna tuturor: oțetul de mere. Deși nu este recomandat pentru un regim sănătos pe termen lung, oțetul de mere poate da rezultate pe termen scurt. Actrița pur și simplu bea oțet de mere…

Sperăm că vi s-au părut interesant aceste soluții la care apelează vedetele pentru a-și menține silueta impecabilă. Vizitați-ne și pe twitter.com/RVedete pentru articole noi interesante despre vedete, sănătate și timp liber. Curele de detoxifiere ar trebui să fie un subiect important pentru noi toți, dacă ne dorim un corp mai sănătos. Totuși, este indicat să abordăm aceste cure cu atenție și să cerem sfaturile specialiștilor.


Database Error; SQL: SELECT DISTINCT `t`.* FROM `wp_pods_comunicat-de-presa` AS `t` LEFT JOIN `wp_podsrel` AS `rel_author` ON `rel_author`.`field_id` = 61 AND `rel_author`.`item_id` = `t`.`id` LEFT JOIN `wp_users` AS `author` ON `author`.`ID` = `rel_author`.`related_item_id` WHERE ( `author`.`id` = AND t.id 1765 AND validat = "da" ) ORDER BY `t`.`created` DESC, `t`.`titlu`, `t`.`id` LIMIT 0, 5; Response: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'AND t.id 1765 AND validat = "da" ) ' at line 14