4 aspecte la care să fii atentă atunci când alegi rochia de mireasă

Ziua nunții este cu siguranță unul dintre evenimentele memorabile ale vieții tale, așa că alegerea unei rochii perfecte este deosebit de importantă. În vreme ce unele persoane știu exact ce rochie vor, visând-o încă din copilărie, pentru alte femei alegerea poate fi destul de dificilă. Dacă și pentru tine alegerea rochiei de mireasă este o provocare, iată care sunt lucrurile la care ar trebui să fii atentă în acest sens

Stabilește o zi special pentru probă

Stabilește o zi în care ai mai mult timp pentru a putea merge la probă, fără condiționări legate de serviciu sau alte angajamente. Este de preferat să îți aloci o zi în timpul săptămânii, atunci când nu este foarte aglomerat în magazinele cu rochii de mireasă și când ai timp pentru a alege în tihnă modelele.

Nu ar trebui să probezi rochia pe fugă pentru că riști să nu mai fii atentă la detalii importante. În plus, modificările corpului, ca urmare a emoțiilor, ar putea să nu te ajute deloc. Dacă ești pe fugă și transpiri, rochia va fi mai greu de îmbrăcat, astfel că s-ar putea să nu alegi modelul corect ca mărime.

Nu uita nici de lenjeria modelatoare, pentru că în mod cert vei folosi și în ziua nunții ceva similar. Este recomandat să vezi cum ar arăta rochia cât mai aproape  de realitate, pentru a-ți forma o opinie corectă.

Folosește lenjeria potrivită pentru probă

Atunci când probezi o rochie este important să folosești lenjerie intimă, de preferat în nuanțe de nude. Dacă vei alege alt tip de lenjerie, aceasta va interfera cu modelul ales pentru rochie și te va împiedica să vezi cum ar arăta aceasta atunci când o vei îmbrăca în ziua nunții.

Acest lucru este foarte important mai ales în cazul rochilor transparente, realizate din dantelă sau voal, sau în cazul rochiilor cu umeri goi sau foarte decoltate, acolo unde aceste elemente sunt exact piesa centrală a rochiei.

Nu te îndrăgosti de prima rochie probată

Este destul de dificil să alegi o rochie de mireasă, iar timpul alocat depinde foarte mult de preferințe. Se recomandă să nu alegi chiar prima rochie pe care o probezi, deoarece gama de modele de rochii de mireasă este foarte amplă.

Alege să vizitezi un salon de rochii de mireasă, precum salon Elite Mariaj, pentru că vei putea găsi mai multe modele și mărimi care să te ajute să alegi rochia perfectă pentru tine, alături de tendințele cele mai actuale cu privire la rochii de seară sau accesorii pentru nunți și evenimente festive.

Stabilește un buget acoperitor

Este recomandat să stabilești un buget în care să te încadrezi, pentru că acest lucru te va juta să eviți situațiile în care rochia dorită costă mai mult decât ai putea aloca. Având un buget vei putea solicita asistenților sau consultanților din magazine să te ajute cu prezentarea rochiilor din acest interval financiar. Nu vei pierde nici timp în acest fel și cu siguranță vei găsi rapid modelul de rochie de mireasă potrivit pentru tine.

Alegerea unei rochii de mireasă este provocatoare, însă întreaga odisee și drumul parcurs până la găsirea modelului perfect ar trebui să fie presărat cu bucurie și entuziasm. Ia în considerare aceste sfaturi pentru ca găsirea rochiei perfecte să se facă lin, iar tu să poți fi sigură că alegerea făcută este cea potrivită.Cuvinte cheie:
rochii de mireasă


Comunicat publicat de: Atelierul de Creatii Digitale SRL (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Atelierul de Creatii Digitale SRL

Rolul peeling-ului chimic pentru ingrijirea pielii

Pielea este considerat a fi cel mai mare organ al corpului nostru. Pielea este supusa zilnic la o multime de factori poluanti si la stres.…

Măseaua de minte: totul despre extracție și tratamentul de după

Contrar denumirii, măseaua de minte cu siguranță nu are nicio legătură cu IQ-ul pe care îl ai sau alte aspecte de acest gen.

Camera de hotel: ce nu trebuie sa lipseasca in materie de design

O cameră de hotel trebuie să aducă celor care stau în ea confortul pe care îl au acasă, și să le ofere un cadru familiar,…

Se apropie ziua ei? Te ajutam sa gasesti cadoul perfect

Jumătatea ta merită cele mai frumoase cadouri, dar uneori poate fi foarte dificil să găsești cadoul perfect, mai ales pentru cea mai specială persoană din…

Cum își pot proteja sportivii ligamentele? 3 sfaturi eficiente

Ligamentele sunt prezente la nivelul tuturor articulațiilor corpului nostru. Ele se pot rupe, mai ales atunci când practicam sporturi de performanță, din cauza mișcărilor bruște…
Vezi profilul Atelierul de Creatii Digitale SRL