106 ANI DE TRADIŢIE UNIVERSITARĂ ECONOMICĂ LA ASE

106 ANI DE TRADIŢIE UNIVERSITARĂ ECONOMICĂ LA ASE

La 6 aprilie 1913 a fost înfiinţată, prin Decret Regal, Academia de Înalte Studii Comerciale şi Industriale (AISCI), cea mai importantă universitate economică a țării.

Academia de Studii Economice din București sărbătorește printr-o serie de manifestări împlinirea celor 106 ani de prestigioasă existență.

Miercuri, 3 aprilie, la ora 14.00, se va desfășura, în Aula Magna, Adunarea Festivă a comunităţii universitare la care vor participa și reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale, mediului de afaceri, parteneri strategici ai ASE și absolvenți de prestigiu.

În aceeași zi, la ora 16.00, Aula Magna va găzdui ceremonia de Decernare a titlului Doctor Honoris Causa domnului Acad. Prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, Preşedintele Academiei Române, Rectorul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca.

Marţi, 9 aprilie, ora 18.00, va avea loc Conferinţa Alumni ASE, la care invitaţi de onoare sunt doamna Mariana Gheorghe și domnii Sergiu Cristian Manea şi Ionuţ Simion, absolvenţi de notorietate ai ASE.

Programul complet al manifestărilor „106 ani de tradiţie universitară economică la ASE” poate fi consultat pe site-ul instituţional www.ase.ro.

Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului superior economic şi de administraţie publică din România şi Europa de Sud-Est, are peste 22 000 de studenţi care urmează în limbile română, engleză, franceză sau germană 24 de programe de licenţă, peste 75 de programe de masterat şi studii doctorale în 10 domenii.

Pentru etapa de admitere iulie 2019, ASE scoate la concurs peste 11 500 de locuri la programele universitare de licenţă, masterat şi doctorat, dintre care jumătate la forma de finanţare la buget.

Vivat, crescat, floreat!                       

Date de contact:
Pentru a avea acces la datele de contact ale acestui comunicat, te invitam sa iti inscrii un cont aici.


Galerie foto:


Comunicat publicat de: ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI (click pentru a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

ADMITERE ASE 2021 la programele de studii universitare de LICENȚĂ!

ADMITEREA la ASE este tot mai aproape! 9-16 iulie – ÎNSCRIERI la programele universitare de LICENȚĂ! Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior…

Academia de Studii Economice din București scoate la concurs 50 de locuri la programul universitar de licență oferit la Centrul de Învățământ la Distanță de la Tulcea.

Academia de Studii Economice din București, liderul învățământului superior economic și de administrație publică din România și Europa de Sud-Est, anunță desfășurarea ONLINE a Admiterii…

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează o serie de evenimente în perioada 22 - 23 noiembrie, prilejuite de „Ziua economistului” şi „Ziua universitarului economist”.

Academia de Studii Economice din Bucureşti organizează o serie de evenimente în perioada 22 – 23 noiembrie, prilejuite de „Ziua economistului” şi „Ziua universitarului economist”.

Sir Suma Chakrabarti, Președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), susține o prelegere la Academia de Studii Economice din București, al cărei Doctor Honoris Causa este

Sir Suma Chakrabarti, Președintele Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), susține o prelegere la Academia de Studii Economice din București, al cărei Doctor Honoris…

Pentru al doilea an consecutiv, ASE confirmă în Top Shanghai 2018 poziția de lider al învățământului superior economic şi de administraţie publică din România

Academia de Studii Economice din București se menține pentru al doilea an consecutiv în cel mai prestigios clasament universitar din lume – Top Shanghai 2018,…
Vezi profilul ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI