Termeni si conditii

Centruldepresa.ro este o platforma online de publicare si gazduirea a comunicatelor de presa publicate de Utilizatorii acestuia.
Pentru utilizarea acestui serviciu, este necesar sa va creati un cont. Acesta va fi validat in termen de maxim 24 de ore de la inregistrare prin verificarea datele comunicate la inscriere.
Responsabilitatea continutului comunicatelor de presa revine in exclusivitate autorului care l-a publicat din contul inscris pe platforma.
Informatia nu este garantata in nici un fel.

Serviciile sunt Gratuite in perioada Beta (testare).

Platforma de comunicare Centruldepresă își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.
Platforma de comunicare Centruldepresă nu este raspunzătoare față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Platforma de comunicare Centruldepresă poate schimba în orice moment conținutul și condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost făcute publice prin intermediul siteului și nu au caracter retroactiv.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel serviciile puse la dispozitie de platforma de comunicare Centruldepresa.ro