Alege un implant dentar de calitate pentru rezultate de lunga durata

#Sanatate #Bucuresti Vizualizari: 125

O dantura frumoasa si sanatosa poate fi considerata o adevarata carte de vizita a fiecaruia dintre noi; ne ofera incredere si ne contureaza un zambet de care sa nu ne fie rusine sa il afisam cat mai des cu putinta. Insa pentru a obtine cel mai bun rezultat, mai ales in cazul unor edentatii totale sau partiale sau anodonotie (lipsa congenitala a anumitor dinti), un tratament cu implant dentar este cea mai buna alternativa.

Insa ai mare grija cu ce specialist alegi sa faci acest tratament cu implant dentar, pentru ca de indemanarea sa si tehnologia pe care o poseda depind rezultatele. Spre exemplu, in clinicile stomatologice dr. Leahu, te intampinam cu 3 tipuri de implant dentar – Bredent, prin sistemele Sky si Fast&Fixed, si Inno.

Pentru cel mai bun rezultat al implantului dentar, alaturi de tine sta unul dintre cei mai cunoscuti implantologi din Romania, care pana acum a ajutat sute de romani si pacienti straini (veniti prin programul de turism dentar) sa zambeasca din nou cu incredere si sa manance alimente tari sau necoapte, fara grija – dr. Ionut Leahu, manager Clinicile dr. Leahu.

Totodata, un implant dentar este cea mai potrivita modalitate de a reda zambetului un aspect estetic, luminos, fara imperfectiuni. Si foarte important, cand optezi pentru un tratament cu implant dentar alegi, practic, sa nu strici alti dinti (asa cum se intampla in cazul tratamentelor de restaurare traditionala).

Pentru ca in clinicile dr. Leahu avem ca obiectiv principal pacienti care sa zambeasca mai mult, folosim cele mai performante tehnologii si aparaturi, astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat atat din punct de vedere fizic, cat si din perspectiva sigurantei sanatatii.

Un implant dentar poate fi cea mai buna solutie pentru lipsa dintilor, din moment ce rezultatul arata si se simte cat se poate de natural. Prin urmare, asa cum afirma Dr. Ionut Leahu, specialist in implantologie orala, ,,fata de puntile clasice sau de protezele conventionale, un implant dentar are o durata de viata mai mare, este un tratament stomatologic mai fiabil, care iti asigura functionalitatea dintilor (poti manca orice, fara teama) si zambetul mult visat’’. Conform medicilor specialisti, un implant dentar este practic o radacina artificiala, plasata in locul unui dinte lipsa, in osul mandibular sau maxilar, care se integreaza perfect in structura osoasa proprie.

Tindem sa il credem de Dr. Leahu, considerandu-l unul dintre specialistii de top din Romania, fapt sustinut de rezultatele foarte bune pe care le-a avut de-a lungul timpului. Mana sa dibace si tehnologia de ultima ora pe care o foloseste sunt ingredientele unui zambet perfect, care odata era timid, retinut, avand o rata de succes de 100% in oseointegrarea implantului dentar rapid.

Tipurile de implant dentar folosite, cele mai performante la ora actuala in Romania, se pot face indiferent de varsta, daca structura osoasa si gingiile sunt sanatoase. Spre exemplu, cel mai modern tratament cu implant dentar din clinicile dr. Leahu este prin fast&fixed. Fiind de ultima generatie, acest tip de implant dentar aduce beneficii uriase, atat pentru pacient, cat si pentru specialist – interventia dureaza doar 24 de ore, fiind executate 3 operatiuni al caror rezultat sunt dinti ficsi, cu care se poate manca imediat dupa operatie.

,,Multumita implanturilor dentare angulate, osul nativ devine suportul perfect biomecanic pentru restaurare. Atasarea imediata este posibila si datorita conectarii implanturilor intr-o constructie pasiva – in acest caz, o punte cimentata intraoral. (…) Implantul dentar are forma unui surub din titan, cu rolul de a inlocui radacina naturala a dintelui lipsa. Alegand un implant dentar, alegi sa <<nu strici alti dinti>>, fiind cea mai avantajoasa, durabila si naturala solutie de rezolvare a problemelor’’.

Iar in ajutorul dr. Ionut Leahu se regaseste si o tehnologie de vindecare de 7 ori mai rapida decat prin cale naturala – PRGF Endoret. Acum scapi de durere, inflamatii si alte complicatii post procedura.

Evident, ulerior trebuie sa fim atenti cu intretinerea implanturilor dentare, fiind necesara utilizarea apei de gura, a atei dentare si a unui periaj, precum si vizita medicala o data la 6 luni. Ingrijindu-ne noul implant dentar, rezultatul este garantat pentru cel putin 10 de ani!

Date de contact:
Nume: Clinicile dr. Leahu
Functie: Clinica stomatologica
Email: cliniciledrleahu@yahoo.com
Telefon: 0374 475 555
Cuvinte cheie:
implant dentar, implanturi dentare rapide, implant dentar pret, Clinicile dr. Leahu


Comunicat publicat de: Clinicile Dr. Leahu (click penttu a vizualiza profilul)

Alte comunicate publicate de Clinicile Dr. Leahu

Cum te pot ajuta fatetele dentare sa obtii zambetul perfect in doar 1 ora?

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 90
In societatea contemporana, timpul este o resursa din ce in ce mai limitata. Foarte multe persoane isi neglijeaza dantura, deoarece nu au la dispozitie suficient…

Care sunt cele mai bune implanturi dentare pentru tine?

#Sanatate   #Bucuresti Vizualizari: 128
Sanatatea ta este cea mai importanta, inclusiv sanatatea dentara. Multe din problemele de sanatate cu care se confrunta populatia globului au ca principala cauza netratarea…
Vezi profilul Clinicile Dr. Leahu