Tresspass

Ești un împătimit al sporturilor și al articolelor sportive?

Nu îți place să pierzi ore în șir umblând prin diverse magazine?

Noi avem solutia ! Magazinul TRESPASS Dej

Deși în lunile de toamnă târzie și cele de iarnă frigul ne dă bătăi de cap și uneori este incomod să ne îmbrăcăm tot timpul gros, noi ne dorim să facem ca această perioadă să fie cât mai plăcută și mai comfortabilă pentru tine. La noi poți găsi articole de îmbrăcăminte și încalțăminte pentru sezonul rece de calitate superioară și prețuri avantajoase.

Crezi că asta este tot? Ei bine te înseli ! În magazinul TRESPASS Dej poți găsi articole sport – outdoor începând de la încălțăminte și îmbrăcăminte până la accesorii de tot felul de la brand -uri precum ADIDAS, PUMA , NIKE ,REEBOK , ASICS, CONVERSE ,VANS , HEAD ,TRESPASS și multe altele.

Dacă ești un împătimit al activităților în aer liber și îți place să fi tot timpul echipat cu articole de calitate, noi îți stăm la dispoziție cu geci, pantaloni ,treninguri, polare, ghete de iarnă sau de drumeție, rucsacuri, lanterne, corturi, toate la un preț  foarte avantajos.

Faci sport? Îți place să te plimbi îmbrăcat lejer dar modern? Ghete de fotbal sau casual, geci de puf sau de ski , echipament pentru antrenamentul în săli de sport , echipament pentru sporturile de iarna satisfac o gamă variată de gusturi.

Dacă toate astea ți se par faine,  ei bine mai avem o surpriză pentru tine: acum poți face cumpărături din confortul casei tale direct de pe noul nostru site mers.ro unde poți vedea toate articolele disponibile în magazinul nostru, poți compara prețul la mai multe articole, poți găsi articole pentru familia ta, de la cel mai mic la cel mai mare și nu mai rămâne decât să faci comanda și să aștepți produsele.

Magazinul TRESPASS Dej s-a făcut cunoscut în comunitate prin sprijinirea mai multor competiții sportive și evenimente ale ONG-urilor locale și are ca obiect de activitate vânzarea de produse sportive – outdoor.  Suntem o echipă tânără care crede că succesul se clădește pe valori oneste , respect și standard înalt. Dacă și tu cauți aceste calități într-un produs aruncă o privire pe site-ul nostru mers.ro sau vizitează-ne la magazinul nostru situat în Dej Str. 1 Mai , Nr. 101 B.