Licitatia.ro- nr.1 in Monitorizarea licitatiilor publice

Licitatia.ro – este lider in monitorizarea licitatiilor publice din Romania. Zilnic monitorizam licitatiile publice din peste 2.500 de surse, precum: SEAP, MO, BRM, PRESA, Licitatii cu Fonduri Europene, pagini web ale institutiilor publice si trimitem alerte pe e-mail cu licitatiile atent selectate.

De ce sa alegi Licitatia.ro?

  • Ai acces la cel mai bun serviciu de monitorizare licitaii publice
  • Alerte zilnice pe e-mail cu cele mai noi licitatii publicate
  • Suport client dedicat si abonamente individual personalizate

Alege unul din cele 3 tipuri de abonamente:

  1. Abonamentul START este ideal pentru întreprinderile mici, care activează pe un singur domeniu. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe o singură adresă de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici şi la licitaţiile atribuite şi cele din UE.
  2. Abonamentul BUSINESS este conceput pentru întreprinderile mici și mijlocii şi se pot selecta 3 domenii de activitate. Pe baza acestui abonament alertele se trimit pe trei adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici, precum şi Data Reminder. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.
  3. Abonamentul MEGA este destinat întreprinderilor mari și corporațiilor. Acesta permite seectarea a 10 domenii de activitate. În baza acestui abonament alertele se trimit pe cinci adrese de e-mail, aveţi acces gratuit la modulul statistici, licitaţiile în format EXCEL, Data Reminder şi Monitorizare Clarificări. Incluse în acest tip de abonament sunt şi licitaţiile atribuite şi cele din UE.